Beste bezoeker

Het is bijna zover!
De deuren van New Vegas gaan dan toch echt bijna open voor publiek
Lees meer

Na een intensieve verbouwing van kaaswinkel naar vegan restaurant zijn we nu in de laatste fase beland en worden de puntjes op de i gezet.

Wij kunnen niet wachten om jullie binnenkort te mogen verwelkomen om lekker bij ons te komen dineren. Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Houd de website goed in te gaten, wanneer deze weer online is zijn wij officieel geopend en kunnen we reserveringen aannemen.

Tot gauw!
Met vegastische groet,

Bas en Dominique

De realiteit

Welkom in New Vegas

Wat is het plan?

Onze droom waarmaken

Eerste vegan restaurant in Haarlem

Haarlem is de meest veelzijdige shopstad en de enige gastronomische stad van Nederland. Een stad waar Haarlemmers trots op zijn en waar passie, diversiteit en gezelligheid overal zichtbaar is. In Amsterdam wordt het al klein Amsterdam genoemd. Toch ontbreekt er nog een vegan restaurant. En dan doen wij er nog een stapje bovenop: Een vegan restaurant waar de nadruk niet ligt op plantaardig zijn, zodat iedereen zich welkom voelt!

Voor iedereen wat

Met elkaar maak je een keuze uit diverse soorten grote of kleine gerechten die per seizoen aangepast worden met blik op de daarbij behorende seizoensgroenten en gerechten. Bovendien schenken wij bij onze gerechten de heerlijke, speciaal-voor-ons-geselecteerde, vegan wijnen van onze buren, tevens wijnbar, Viqh. Eten zoals het hoort: gezellig, lekker, voedzaam, onbezorgd en eerlijk.

Betaalbaar en toegankelijk

Eerlijke prijzen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn de prijzen van onze gerechten voor iedereen toegankelijk. Wij willen namelijk dat het voor iedereen mogelijk is om bij ons te komen eten, dus daar zullen de prijzen op aangepast worden – ook met kleinere porties voor de kleintjes. Zo kan iedereen genieten van onze gezonde gerechten.

verlaagde drempel naar vegan eten

Vegan, maar herkenbaar en dus laagdrempelig. Neem bijvoorbeeld de “bijna bitterbal” de “het is net fish-and-chips” of de “carpaccio kan ook zo”. Het is dan wel plantaardig, maar wekt nieuwsgierigheid en is door de herkenbaarheid laagdrempelig. Wij noemen het, het nieuwe vegan – New Vegas.

Email

Stuur ons EEn bericht

Email

info@new-vegas.nl

Adres

Koningstraat 5
Haarlem, 2011 TB

Openingstijden

Wo. 12:00 - 19:00
Do. 12:00 - 19:00
Vr. 12:00 - 20:00
Za. 12:00 - 20:00
Zo. 12:00 - 20:00

Social Media

telefoon

+31 6 27321727