Crowdfunding

Hoe kun je helpen?

Samen met jou willen we deze plek realiseren Geloof jij in onze plannen en heb je zin om binnenkort lekker bij ons te komen dineren? Alle beetjes helpen, en tegenover elke contributie staat een gepaste beloning om jou te bedanken voor het mede tot stand brengen van onze droom.

Van alle investeringen wordt een naam gekozen, los van de grootte van de investering. Deze persoon krijgt de eer dat onze trophy tafel naar hem/haar wordt vernoemd. Meerdere malen investeren kan dus heel slim zijn!

Crowdfunding

new vegas VIP-experience

Crowdfunding

Merchandise (pre-sale)

De daadwerlijke merchandise items kunnen wat afwijken van de onderstaande afbeeldingen. Er mag vanuit gegaan worden dat de kleuren van de items hetzelfde zijn en uiteraard dat het logo van New Vegas erop staat.
Crowdfunding

New vegas coins

Uitverkocht

Speciaal voor de crowdfunding van New Vegas, hebben wij onze eigen munt in het leven geroepen: De New Vegas munt. Deze munt is bij New Vegas een geldig betaalmiddel die niet persoonsgebonden is en geen vervaldatum heeft. Het is dus een leuk cadeau om weg te geven, maar ook interessant om meerdere van te hebben, want te alle tijden geldig.
De hoeveelheid munten die je ontvangt, is afhankelijk van de investering. Dus je krijgt je investering (en meer) in waarde van munten terug. En we maken het nog leuker! Hoe meer je investeert, hoe groter jouw winst in de vorm van New Vegas munten zal zijn.
Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je straks met teveel munten zit. Omdat de New Vegas munten geen vervaldatum hebben, kunnen ze ook over meerdere bezoeken verspreid worden.
De New Vegas munten zijn exclusief verzendkosten, maar na de opening kosteloos af te halen bij New Vegas.

Supporters

Crowdfunding doel

  • opgehaald bedrag

februari 2020

Email

STUUR ONS EEN BERICHT

Email

info@new-vegas.nl

Email

info@new-vegas.nl

Adres

Koningstraat 5
Haarlem, 2011 TB

Openingstijden

Wo. 17:00 - 23:00
Do. 17:00 - 23:00
Vr. 17:00 - 01:00
Za. 11:00 - 01:00
Zo. 11:00 - 23:00

Social Media