Wanneer je al maanden bezig bent met het verkrijgen van een pand waar je je zinnen op hebt gezet. Je de sleutel eindelijk in ontvangst heb mogen nemen. Vervolgens keihard hebt geknald om het pand te ruimen van spullen en inmiddels zo vaak hebt gedweild dat de kaas lucht ook wel mee begint te vallen… Dan is het tijd voor een kleine tour aan alle vrienden en familie. Even met z’n allen proosten op New Vegas. 

Je wilt natuurlijk vol trots DE plek laten zien aan degenen waarvan je houdt. En dit soort momenten zorgen er ook voor dat je nog meer van het pand gaat houden. Bovendien waren we super nieuwsgierig wat iedereen ervan zou vinden, dus: Een kleine housewarming was wel op zijn plek. 

Minimalistische voorbereidingen

Zaterdag 7 september was het zover! De boodschappen waren gedaan en nu moesten we weer lekker vroeg uit de veren om deze (voor de paaltjes weer omhoog gingen in de straat) naar New Vegas te brengen. En uiteraard om het pand enigszins in orde te maken. Het is nu nog een bouwval, maar nou en? Lekker creatief omgaan met de ruimte en de spullen die je hebt en daar het beste van maken voor een gezellig middagje borrelen. Kaarsjes, bloemen, een minimalistische wijn- en koffiebar, bier dat koud staat en natuurlijk borrelhapjes.

Dat hadden we niet slecht gedaan, al zeg ik het zelf..

New Vegas housewarming
New Vegas Housewarming

Ook Sem had er zin in. 

New Vegas hond
Sem is overal bij 🐶

Nieuw leven voor de oude spullen van de kaaswinkel

De ene wand (waar de stellage stond) was inmiddels leeg. De andere wand had helaas nog wel een stellage omdat deze een koelwand bevatte en die mochten we niet zelf verwijderen. Dat moest een gecertificeerd iemand doen en die hadden we helaas nog niet gevonden. Gelukkig kwam deze wand nog wel van pas voor dit weekend. Alle leuke spulletjes die nog over waren van de kaaswinkel konden daarop gepresenteerd worden. Wanneer iemand iets leuks zag, kon dat gewoon worden meegenomen. Wij wilde de spullen toch niet, kaas-items passen niet echt bij wat wij voor ogen hebben voor New Vegas. Maar op deze manier kon iedereen een aandenken krijgen aan vandaag en hielden we de kaaswinkel toch een beetje in ere. 

New Vegas ontspullen
Neem mee, neem mee!
New Vegas family
Vooral de nep-kazen gingen goed

Reuring in de Koningstraat 5

Wanneer je terecht komt op een plek in het centrum waar al maanden niets gebeurd, maar slechts een briefje op de deur hangt met gesloten, dan krijg je op het moment dat er eindelijk wel iets gebeurd zoveel geïnteresseerde voorbijgangers. Opeens weer reuring in de straat! 

“Wat is er gaande bij de kaaswinkel?”
Ho ho, die is niet meer, dit is New Vegas

New Vegas family and friends
New Vegas family and friends

Als je dan vol trots staat te vertellen over de plannen die je samen hebt en het concept achter New Vegas en voorbijgangers die jou niet persoonlijk kennen reageren enthousiast. Ja, dan ben je wel een beetje trots. *understatement* SUPER TROTS.

Een mooie dag

Wat is het fijn dat we zo een mooie nazomer hebben. Het feestje begon dan wel binnen, maar al snel werden de tafels naar buiten geplaatst om te genieten van de fijne stralen van de na-zomerse zon. 

Ik ben zo blij dat we deze dag hebben gehad. Ik kijk er nog met zoveel plezier en vreugde op terug. De warme complimenten van iedereen, het geloof en vertrouwen dat het gaat lukken. Hoe stoer iedereen het vind dat we dit aan het doen zijn. Het geeft een energie-boost en nieuwe motivatie om door te gaan. Er moet nog FLINK gewerkt worden en een hoop gebeuren tot het zover is. Maar wat een mooi besef moment was dit.

Hier staan we dan. Een tikkeltje beschonken want door de vermoeidheid en spanning gaat het hard. MAAR HIER STAAN WE DAN!

De wijnen van Viqh werden goed gedronken (hoe kan het ook anders) en de champagne werd geopend. Daar sta je dan, met je champagneglas in de hand, de allerliefste mensen uit je leven om je heen, in het zonnetje op het terras van ons New Vegas. 

New Vegas terras
Genieten in de zon

Proost. 
Proost op dromen, proost op familie, proost op vrienden, proost op hard werken en proost op ons. 
Proost op New Vegas.

Proost op New Vegas
Proost op New Vegas