Blog

Volg de verbouwing

 Volg hoe wij dit prachtige monumentale pand stap voor stap van winkel tot het eerste vegan restaurant van Haarlem omtoveren. Eens in de zoveel dagen een nieuwe update van de bloed, zweet, tranen en de liefde die wij stoppen in onze droom. 

Van hier naar een veganistisch restaurant

Van hier naar een veganistisch restaurant

Het romantische beeld van het hebben van een eigen veganistische restaurant is natuurlijk het perfecte plaatje. De realiteit is echter net even iets anders. Een veganistisch restaurant bouwt niet zichzelf. Het is hard werken, wachten, nadenken, twijfelen, van het kastje naar de muur sturen, fysiek bezig zijn, maar ook veel achter de computer zitten. Een website bouwt namelijk ook niet zichzelf. En dat allemaal met een baan ernaast. Een dubbele baan dus.

New Vegas pre-housewarming

New Vegas pre-housewarming

Wanneer je al maanden bezig bent met het verkrijgen van een pand waar je je zinnen op hebt gezet. Je de sleutel eindelijk in ontvangst heb mogen nemen. Vervolgens keihard hebt geknald om het pand te ruimen van spullen en inmiddels zo vaak hebt gedweilt dat de kaas lucht ook wel mee begint te vallen… Dan is het tijd voor een kleine sneak preview aan alle vrienden en familie. Even met z’n allen proosten op New Vegas.

New Vegas is groter dan gedacht

New Vegas is groter dan gedacht

Wanneer langzaam alle spullen (overschot aan ruis) het pand verlaten, besef ik me dat het pand niet zo klein is als ik in eerste instantie dacht. Sterker nog: Ik kan het inmiddels steeds beter voor me zien hoe ik hier uiteindelijk onze lieve eters ga voorzien van Bas zijn heerlijke gerechten. De gedachte alleen al doet mijn hart sneller kloppen.

Wie zijn wij?

“Het gaat niet zozeer om wie wij zijn als individu. Het is wat er gebeurt wanneer wij als duo onze krachten bundelen. We delen dezelfde idealen, zijn op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan waar nodig. Wij zijn complementair aan elkaar en bezitten gezamenlijk een onuitputtelijke motivatie die voortkomt uit onze passie. Wat gebeurt is magie”.

 

Bas Veldhoven

Bas Veldhoven, 30 jaar en geboren en getogen in Haarlem, weet als chef-kok met vele jaren ervaring in een drukbezocht strand restaurant maar al te goed hoe hij een keuken moet runnen. Als kind was het al Bas zijn grote droom om een eigen restaurant te openen. Na de stap gemaakt te hebben naar plantaardig eten, heeft Bas zichzelf flink uitgedaagd creatief te worden met eten, om zo tot heerlijke plantaardige gerechten te komen. Deze creativiteit voor eerlijk en vernieuwend eten zal in ons restaurant tot uiting komen en mensen doen verbazen. 

 

Dominique Gruter

Als marketing-strateeg en SEO-specialist weet Dominique Gruter, 28 jaar en geboren in Utrecht, erg goed wat er nodig is om een bedrijf op een krachtige manier te positioneren. Met het grotere plaatje in haar achterhoofd heeft Dominique de stap gewaagd en is bij Bas in Haarlem komen wonen, om daar samen met hem de tanden te bijten in de grootse plannen van een eigen restaurant. Daarnaast heeft zij ervaring als leidinggevende in de horeca, wat erg gunstig is wanneer zij aan de slag gaat op de werkvloer van het restaurant.

Email

info@new-vegas.nl

Email

info@new-vegas.nl

Adres

Koningstraat 5
Haarlem, 2011 TB

Openingstijden

Wo. 17:00 - 23:00
Do. 17:00 - 23:00
Vr. 17:00 - 01:00
Za. 11:00 - 01:00
Zo. 11:00 - 23:00

Social Media